Ugrál az OTP

Ha netán te is az OTPdirektet használod a banki ügyeid intézésére, akkor ezzal a GreaseMonkey szkripttel megoldhatod, hogy a bejelentkezésre kattintva ugyanabban az ablakban nyíljon meg az OTPdirekt szolgáltatása, amelyiken bejelentkeztél.

Mi az a GreaseMonkey?

A GreaseMonkey lehetővé teszi, hogy a felhasználó az egyes oldalak tartalmát jelentős mértékben átalakíthassa. Segítségével megoldható például a GMail átszabása vagy a Napkelte felugró ablakainak az elhagyása. Ehhez pusztán egy Firefoxra van szükséged.

Hogyan használhatom a szkriptet?

Miután telepítetted a GreaseMonkeyt indítsd újra a Firefoxot, majd ide kattintva telepítheted a megfelelő GreaseMonkey szkriptet. Ekkor meg fog jelenni egy kis sárga sáv böngésződ ablakának a tetején, ahol a GreaseMonkey tudatja veled, hogy egy szkriptet talált, amit engedélyeddel már telepítene is. Kattints a telepítésre, majd használdd egészséggel!

Mondd el a véleményedet!

XHTML: Néhány HTML elemet bátran használhatsz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>