Egy nem túl okos légitársaság

Ha jót akarsz magadnak, akkor sohase repülj a Smartwingsszel! Én eddig három útra próbáltam igénybe venni a szolgáltatásaikat (Budapest-Párizs, Párizs-Budapest, Budapest-Párizs), de mind a három járatot törölték. A háromból kétszer találtam másik nagyjából jó járatot, de a harmadik alkalommal már az eljárás is szánalmas volt. Tegnap kaptam tőlük egy levelet, amiben közölték, hogy a január 4-i járatot törölték. Válaszoltam nekik, hogy akkor hetedikén szeretnék repülni, viszont a hazauton nem szeretnék változtatni.

A levélben azt írták, hogy a flights@smartwings.net címre írjak, én szerencsére egyszerűen “Válaszol”-t kattintottam, és csak második címzettnek raktam be a megadott e-mailcímet. Így csak egy mailer-daemont kaptam vissza, onnan ahova a levelet küldeni kellett volna.

Ma kaptam egy nagyon kedves levelet tőlük, amiben közlik, hogy a foglalásomat megváltoztatták, és egyúttal szeretnék tudatni velem, hogy a másik útirányt is törölték. Hát, kapják be! Én pedig kérem vissza a pénzemet.

Mondd el a véleményedet!

XHTML: Néhány HTML elemet bátran használhatsz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>